Behandlinger

Behandlinger

Klinikken tilbyder følgende behandlinger:

• Sundhedseftersyn og vaccinationer

• Klinisk undersøgelse og diagnostik

• Medicinske behandlinger

• Tandrensning med ultralyd, rodbehandlinger og andre tandbehandlinger

• Bløddelskirurgi, operationer herunder kastration, sterilisation, brok, absces, kræft/tumor, sårbehandling mm.

• Allergitest og hyposensibilisering

• Negeklipning

• AKUT BEHANDLING AF TILSKADEKOMMET DYR

 

Hjemmebesøg

Konsultationer i hjemmet

Hos Mobildyrlægen tilbyder vi hjemmekonsultation.

Ved et hjemmebesøg kører vi ud til dig, så du ikke behøver at transportere dit kæledyr ind til klinikken. Dette mindsker stress og ubehag for dig og dit kæledyr og giver en mere behagelig oplevelse for alle i familien.

Ring til os for at bestille tid og høre nærmere om hjemmebesøg/-konsultation.

Komplicerede operationer kan ikke foregå på hjemmebesøg. Hvis der er behov for det, så kan vi aftale vi henter og bringer dit dyr.

Tandeftersyn

Gratis tandeftersyn

Her på klinikken er du velkommen til at komme og få et gratis tandeftersyn på dit kæledyr.

Hunde og katte får ofte problemer med deres tænder. En stor årsag til dette er ofte plak og efterfølgende tandsten. Disse tilstande kan føre til betændelse og smerte i mundhulen samt løse tænder.

Hvis du oplever at dit kæledyr ser ud til at have besvær med at tygge, har tabt sig,lugter grimt ud af munden eller har blofigt tandkød, så kan det være et tegn på et smertefuldt problem i munden.

Ved et tand-eftersyn vil vi kigge dyrets mundhule igennem for tandsten, knækkede eller løse tænder, betændelse og andre problemer.

Bemærk at tandtjekket udelukkende indeholder en undersøgelse af munden. Er der behov for yderligere undersøgelser, bedøvelse mm. gælder der klinikkens normale priser på disse ydelser.

 

Aflivning

Den sidste stund

Mange mennesker ønsker at livets afslutning skal ske i eget hjem, og dette ønske kan man også nære på sit kæledyrs vegne.

Derfor tilbyder vi at tage hjem til dig, for at være med til at gøre det til en god stund for både dig og dit kæledyr. Vi kan også svare på mange af de spørgsmål, der kan melde sig i denne vanskelige situation.