Medarbejdere

Dyrlæge

Manouchehr Dabbagh-Dilmaghani

Manouchehr åbnede sin egen dyreklinik, Mobil Dyrlæge Centralen, i juni 2006, efter at have været ansat på Fødevarestyrelsens Centraladministration i 5 år og i blandet praksis på Grønland i over 3 år og have samlet erfaringer fra både tidligere arbejder hos forskellige klinikker i Danmark, Grønland og Tyrkiet indenfor intern medicin, kirurgi, diagnostik og akut hjælp til tilskadekommet dyr. Han blev uddannet dansk dyrlæge ved Landbohøjskolen i 1998 for anden gang da han allerede havde en dyrlægeautorisation med i bagagen, fra Ankara Veterinær Fakultet, da han kom til Danmark i starten af 1991. Manouchehr støtter dyreværnsorganisationer både i Danmark, Grønland og i udlandet.

Sekretær

Line Schwaner

Line kommer fra en stilling fra Københavns Universitet, Kemisk Institut. Hun har været med i klinikken siden 2009. Line er vores alt mulig funktionær medarbejder og varetager primært daglige administrative, sekretær, medhjælper og regnskabs opgaver i klinikken. Hun elsker dyr og sørger for at vores “små gæster” og at deres ejere har en god oplevelse, til dyrlægen er klar til at tilse næste patient. Line har selv 3 Shih Tzu som hun elsker over alt på jorden og ved at være i klinikken er hun så sammen med den fjerde som hedder Coco.

Dyrlæge

Bianca Rothmann

Bianca er uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i januar 2019. Hun arbejder fuldtid i klinikken og hendes faglige interesser favner bredt, særlig interesse har hun dog i bevægeapparatet og sygdomme relateret hertil. Hun bruger en del tid på at holde sig opdateret indenfor den nyeste viden og tager gerne på forskellige kurser. Hun bor i Ørestaden sammen med hendes to hunde, Australske Kelpier, som hun dyrker agility med, i fritiden.

Dyrlægestuderende

Helle Kjærgaard

Helle startede på klinikken i sommeren 2019. Hun er dyrlægestuderende fra årgang 2018, men har før dette været 2 år på uddannelsen, Husdyrvidenskab. Helle kommer fra Viborg og er opvokset på et malkekvægslandbrug, hvor der udover køerne også er heste, får, kaniner, katte og hunde. I dag bor hun tæt på Køge sammen med sin kæreste og hund, som hun elsker at bruge sin fritid sammen med.

Dyrlægestuderende

Mikkel Hammer

Mikkel er dyrlægestuderende og har været hos os siden 2019. I finder ham I klinikken flere eftermiddage om ugen, når han er færdig med dagens forelæsninger på Københavns Universitet. Mikkel er oprindeligt fra en lille by i Nordjylland, og har tidligere arbejdet for Spies Rejser over hele verden. Nu har han slået sig ned på Frederiksberg sammen med hans kæreste Frida og deres fælles kat Doris. Hans favoritdyr er elefanter og katte – og selvfølgelig alt derimellem.

Dyrlægestuderende

Nadia Stoor

Nadia kom i 2018 langvejs fra, for at studere Veterinærmedicin på Københavns Universitet. Siden en kælving til en børnefødselsdag, har hun haft drømmen om at blive klogere og hjælpe flere dyr. Hun fik job hos Mobildyrlægen i 2019 og føler sig allerede tættere på at opfylde sin livslange drøm om at blive dyrlæge.