Medarbejdere

Dyrlæge

Manouchehr Dabbagh-Dilmaghani

Manouchehr åbnede sin egen dyreklinik, Mobil Dyrlæge Centralen, i juni 2006, efter at have været ansat på Fødevarestyrelsens Centraladministration i 5 år og i blandet praksis på Grønland i over 3 år og have samlet erfaringer fra både tidligere arbejder hos forskellige klinikker i Danmark, Grønland og Tyrkiet indenfor intern medicin, kirurgi, diagnostik og akut hjælp til tilskadekommet dyr. Han blev uddannet dansk dyrlæge ved Landbohøjskolen i 1998 for anden gang da han allerede havde en dyrlægeautorisation med i bagagen, fra Ankara Veterinær Fakultet, da han kom til Danmark i starten af 1991. Manouchehr støtter dyreværnsorganisationer både i Danmark, Grønland og i udlandet.

Sekretær

Line Schwaner

Line kommer fra en stilling fra Københavns Universitet, Kemisk Institut. Hun har været med i klinikken siden 2009. Line er vores alt mulig funktionær medarbejder og varetager primært daglige administrative, sekretær, medhjælper og regnskabs opgaver i klinikken. Hun elsker dyr og sørger for at vores “små gæster” og at deres ejere har en god oplevelse, til dyrlægen er klar til at tilse næste patient. Line har selv 3 Shih Tzu som hun elsker over alt på jorden og ved at være i klinikken er hun så sammen med den fjerde som hedder Coco.

Dyrlæge

Malene Holmstykke

Malene blev uddannet som Dyrlæge december 2017 og kommer derfor med den nyeste viden indenfor faget. Hun har en bred interesse indenfor både kirurgi og intern medicin og tager løbende kurser for at udvikle hendes kompetencer. Malene har tidligere i mange år arbejdet som veterinærmedhjælper på en
smådyrsklinik i Jyllinge. Hun elsker den daglige kontakt med patienter såvel som klienter og vil være at finde på klinikken i dagligdagstimerne alle hverdage. Privat bor hun med sin kæreste og søn i Ballerup og har selv hunden Bailey som er en Berner Sennen/Labrador og to katte.

Dyrlægestuderende

Marian Larsen

Marian startede med at læse veterinærmedicin i 2014 og vil være færdiguddannet som dyrlæge i 2020. Hun har arbejdet på klinikken siden 2016. Marian har særlig interesse for kaniner og gnavere. Selv har hun to marsvin der hedder Mark og Jack.

Dyrlægestuderende

Cæcilie Oxholm-Priem

Cæcilie startede på klinikken i efteråret 2018. Hun er dyrlægestuderende fra årgang 2015 og brænder for de kliniske fag. Hun kommer fra Ringsted men er for nyligt flyttet til Frederiksberg med hendes kæreste.
Selv har hun en håndfuld heste, to hunde og en kat. I hendes fritid er hun aktiv indenfor akademisk ridekunst og frivillig dyreredder for Dyrenes Beskyttelse.

Dyrlægestuderende

Frederikke Dresner

Frederikke startede på veterinærmedicin studiet i 2017 og har været i klinikken siden sommeren 2018. Hun har altid haft stor kærlighed for dyr, og er vokset op i en mindre zoologisk have hos sine forældre, hvor der har været alt fra hest, hunde, Katte, frisk, fugle og kaniner. Oprindeligt kommer hun fra Nordsjælland men bor nu med sin kæreste på Christianshavn. På det personlige plan er hun meget social og elsker at bruge tid med venner, familie og kæreste.

Dyrlægestuderende

Andreas Klauber

Andreas startede på veterinærmedicin uddannelsen i 2017. Andreas valgte at studerer veterinærmedicin da han holder utrolig meget af dyr og brænder for at sørge for de har det godt. Andreas har arbejdet på klinikken siden sommeren 2018. Selv er han vokset op med skiftevis hund, kat og kanin og er derfor god til at håndtere disse dyr. Der hvor han bor nu har han desværre ikke mulighed for at have dyr, men ligeså snart han for muligheden skal han have hund igen.