Om Mobil Dyrlæge

Om klinikken

Hele personalet ser det som deres fornemste opgave at hjælpe dyr og ejere på bedste måde med faglig dygtighed og størst mulig omsorg. Klinikken består af to dyrlæger, en sekretær og en håndfuld dyrlægestuderende.

Mobil Dyrlæge klinikken er en moderne smådyrsklinik beliggende i Frederiksberg centrum. Vores dyreklinik blev grundlagt i juni 2006 af dyrlæge Manouchehr Dabbagh-Dilmaghani.
Klinikken er en fuldt udstyret praksis med venteværelse, konsultation, operationsstue og en komplet tandklinik. Derudover har vi en en afdeling til indlæggelse for ambulante patienter og operationspatienter. Derudover har vi eget fuldt udstyret laboratorie, hvilket giver mulighed for hurtig og præcis diagnosticering i det kortest mulige tidsforløb.

Hos os er dit kæledyr altid i centrum og vi stræber altid efter at give dit kæledyr den bedste oplevelse. Klinikken er bemandet fra 9-19 alle hverdage, men står altid klar til akutte konsultationer, både i weekender, ferier og på helligdage.

Hvad står vi for?

Passion

Kæledyr er familiemedlemmer og lige præcis derfor er vi passioneret omkring at levere den bedste behandling.

Hos Mobil Dyrlæge elsker vi kæledyr og vi har derfor dannet et unikt samarbejde, så du har en ekspert ved hånden, ligegyldigt hvilket problem Du og dit kæledyr skulle stå i.

Mission

Vores mission er meget klar, at levere de bedste og fuldt testede produkter og behandlinger til vores klienter..

Vi undersøger og diagnosticerer grundigt

Ved hjælp af eget udstyr og diverse undersøgelser kan vi som dyrlæge praksis, undersøge og diagnosticere dit kæledyr grundigt levere den rette behandling samt den bedste oplevelese.