Online tidsbestilling

Forberedelse til konsultation

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer konsultationer.
Klik på de enkelte emner for at læse mere.

Operationer

Ved tidsbestilling til kastration og sterilisation kan man kun bestille tid mellem 9 og 14. Dette skyldes at operationer er tidskrævende og nogle dyr har lang opvågning efter narkosen. 

Ved tidsbestilling til tandbehandling kan man ligeledes kun bestille tid mellem 9 og 15.
Ved tandbehandlinger og operationer på ældre dyr (hunde over 7 år og katte over 8 år) anbefaler vi en forundersøgelse hvor vi kigger på dyrets helbred og evt. tager en blodprøve. Dette er for at sikre os, at dit kæledyr er raskt nok til at komme i narkose.

Aflevering af urin- og afførings-prøver

Urinprøver og afføringsprøver kan afleveres igennem hele dagen uden tidsbestilling. Ring til os på 35 34 26 84 og hør hvordan du udtager en urinprøve eller afføringsprøve.

Hjemmme konsultationer

Ved tidsbestilling til hjemkonsultationer skal du angive din adresse. Vær opmærksom på at der kommer ekstra takst samt tillæg uden for Frederiksberg kommune. Se vores priser her på siden. Vi tilbyder også at hente og bringe dit kæledyr fra hjemmet til klinikken. Dette tilbud er til dig, hvis kæledyr skal opereres eller lignende, men ikke selv har mulighed for transport til dyret.
Ved hjemkonsultationer kan vi lave sundhedsundersøgelser, vaccinationer og aflivning. Vi kan også tage foder med til dit kæledyr – hvis dette ønskes, skriv da produkt og mængde i kommentarfeltet.

Den sidste stund

Mange mennesker ønsker ved livets afslutning at dø i eget hjem. Dette ønske kan man også nære på sit kæledyrs vegne. Derfor tilbyder vi at tage hjem til dig for at være med til at gøre det til en god stund for både dig og dit kæledyr med alle de spørgsmål, som kan melde sig i denne vanskelige situation. Hvis du ønsker dette, bedes du ringe til os, da vi i disse situationer helst vil betjene dig personligt.